ILONTALON TARJOILUT

Oletko sinä löytänyt sen asian, joka saa sydämesi laulamaan ja sykkeesi kohoamaan pelkästä ajatuksesta? Jos vastauksesi on ” ehkä” tai ” en tiedä” niin olet päätynyt juuri oikeille sivuille! Ilontalon missiona on auttaa sinua löytämään oman juttusi ja intohimosi koska maailma on niin paljon parempi paikka kun kaikki voivat hyvin ❤😊
Sukella Ilonalon kauppaan ja löydä sieltä juuri sinun näköinen valmennuspaketti. Ensimmäinen yksilövalmennus on aina enemmän tai vähemmän Pro Bonona ja jatkosta sovimme sitten erikseen.
Goal Mapping ryhmävalmennuksista voit pyytää tarjousta info sivujen kautta 😊
Kaupan löydät ostoskorimerkin takaa.

Yhteydenottopyynnöt tänne!

Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan treffit joko ryhmävalmennuksen tai sitten yksilövalmennuksen tiimoilta!

Showing all 5 results

 • Arvojen metsästys

  50.00

  Oletko tasapainossa ja nautit elämästä vai kaipaatko arvojesi kirkastamista? Perehdytään hetki yhdessä arvojesi metsästykseen ja tehdään vaikka tavoite kartta arvojesi mukaiseen elämään ✨

 • Goal Mapping valmennuksella tavoitteet todeksi

  149.00

  Goal Mapping on loistava menetelmä omien tavoitteiden suunnitteluun ja toteutukseen hyödyntämällä molempia aivopuoliskoja tehokkaasti suunnittelun apuna.
  Bryan Maynen kehittämää menestysmenetelmää on hyödynnetty jo yli kolmen miljoonan ihmisen elämänsuunnan löytämisessä yli kolmessakymmnessä maassa!
  Valmennuksessani kurkistamme siihen, mitä avoissa tapahtuu,kun ajattelee asioista positiivisesti negatiivisen sijaan. Samalla saat myös paljon energiaa ja voimavaroja siihen, että löydät keinot, miten sinun sydämesi alkaa laulamaan <3

 • Tunteiden taikaa

  50.00

  Rentouttava ja oman itsen ymmärrystä lisäävä tunteiden ilta. Valitse juuri sinulle sopiva porukka ja sovitaan treffit innostavan asian äärelle.

 • Valmennuksia eri näkökulmiin

  50.00

  Painaako mieltäsi joku pieni tai isokin asia tai onko elämässäsi tilanne, jossa sinun on vaikea tehdä päätös suuntaan tai toiseen?
  Tule keskustelemaan mm. eri näkökulmista ja eri tekniikoista päätöksen teon tueksi