MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA JA KUKA ON ILONTALON TAKANA ?

Olen Susanna, kohta viiskymppinen elämänkulkija jonka intohimona on auttaa ihmisiä loistamaan ja löytämään se oma juttu, jonka avulla elämä on niin paljon antoisampaa. Valmentajana olen ratkaisukeskeinen, positiivinen ja kannustava mutta saatan tehdä myös pieniä kepposia arjen keskellä koska ilo tarttuu ja nauru pidentää ikää eikä elämän tarvitse aina olla niin vakavaa 😁🤞😍

Koulutukseni ja työkokemukseni ovat terveydenhuollon ja hyvinvoinnin alalta  ja tällä hetkellä opiskelen NLP Assosiate Traineriksi ja valmistun  kevättalvella 2020. 

Intohimoni

Olen pienestä pitäen nauttinut siitä,kun saan ihmiset hyvälle tuulelle ja nauramaan. Nyt kun elämää on jo runsaasti takanapäin, on oma ajatukseni siitä, että jokaisessa on jotain hyvää, vahvistunut sisälläni. Uskon vahvasti siihen, että positiivisesti kannustamalla saadaan parhaat tulokset ja jokainen ihminen oppii uutta, kun asiat pilkkoo pieniin osiin ja että jokainen meistä on erityinen omalla ainutlaatuisella tavallaan ja minun tehtäväni tässä maailmassa on  kirkastaa tuo taito läpinäkyväksi. Valmennusmenetelminä käytän NLP :tä sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta ja myös positiivisen psykologian vivahteita saatat kuulla puheessani. 

 

Elämän asenteeni

Olen utelias elämän maistelija, jonka pyrkimykseä  on olla  läsnä   juuri tässä hetkessä, koska eilinen on mennyt, huominen ei ole vielä tullut joten on vain tämä hetki. 

 “You will begin to touch heaven, Jonathan, in the moment that you touch perfect speed. And that isn’t flying a thousand miles an hour, or a million, or flying at the speed of light. Because any number is a limit, and perfection doesn’t have limits. Perfect speed, my son, is being there.”